Installatie en Opleveren

Vakmanschap en veiligheid voorop, daar kunt u van verzekerd zijn als u uw kachel koopt bij Ecofire. Zodat u met een gerust gevoel de kachel zijn werk kan laten doen.

Laten installeren

De installatie overlaten aan vakmannen? Als u uw kachel via ons laat installeren komen wij eerst de situatie bij u thuis opnemen, zodat wij een gerichte offerte kunnen uitbrengen. Vervolgens bepalen we samen op welke dag de kachel kan worden geïnstalleerd. Aan het einde van dezelfde dag nemen we ruim de tijd om de kachel goed op te leveren.

Doe-het-zelf pakket

Bent u zelf kundig genoeg of kent u iemand die voor u de kachel gaat installeren? Koop dan het doe-het-zelf pakket. U kunt dan via ons al het afvoermateriaal en andere benodigdheden aanschaffen, uw vragen stellen en na installatie komen wij langs voor de check en oplevering. Een doe-het-zelf pakket is gekoppeld aan een kachel en is niet los verkrijgbaar.

Oplevering

Op welke manier u uw kachel ook laat installeren, in beide gevallen geldt: direct na installatie zorgen wij voor een juiste oplevering. Dat houdt in dat wij in uw bijzijn de kachel zullen afstellen, inregelen en proefstoken. Ook krijgt u instructie over de onderhoud van de kachel. Zo weten u en wij en uw verzekeringsmaatschappij zeker dat alles brandveilig en goed is. Wel zo rustgevend!